Termopane Preturi termopaneGeam termopanTamplarie pvc Rulouri exterioare      
 
EURO-DECORATIUNI SRL producator sisteme tamplarie PVC

 

 

 

 

 

 

 

platzhaltergrafikCompaniaProduseGalerieAvantaje REHAUContactplatzhaltergrafik  
 
  EURO-DECORATIUNI producator sisteme tamplarie PVC  

PRODUSE

Tamplaria PVC REHAU cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp nu isi pierde culoarea in timp, este usor de intretinut si va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei dvs. Cele mai utilizate variante de tamplarie PVC REHAU sunt: Basic Design, Thermo-Design si Brillant design

Feronerie GU si MAKO - disponibila in diferite forme si culori, permite toate tipurile de deschideri: glisant, batant, oscilobatant, etc. Este garantata pentru 15000 de cicluri de functionare, in conditiile respectarii riguroase a instructiunilor de folosire, rezistenta sporita, datorita grosimii tijei metalice, durabilitate, etansare foarte buna, prin inchiderea pe conturul ferestrei
Glafuri
Glafuri PVC - culori standard
  • stejar
  • fag
  • marmura
  • alb
  • mahon
Rulouri - Rulouri pentru ferestre, din aluminiu, suprapuse si aplicate, cu sau fara plasa insecte inclusa, izoleaza termic si fonic, umbra, flexibilitate in dozarea luminii naturale, protectia mobilierului si a decoratiunilor interioare, protejeaza de privirile indiscrete, protectie suplimentara impotriva tentativelor de efractie.
Jaluzele verticale
. permit reglarea luminii naturale functie de dorinta d-voastra.
. se executa intr-o gama variata de materiale si culori pentru orice dimensiune.
. stranse, jaluzelele ocupa un spatiu extrem de mic astfel incat elementele de actionare ale usilor si ferestrelor raman accesibile.
Plase insecte -Plasele contra insectelor reprezinta protectie deosebita impotriva insectelor de tot felul. Plasele de insecte sunt realizate fie ca rame clasice, fie sub forma unor rulouri confortabile, fie ca parte integranta a rulourilor tip jaluzea. Intreaga gama de plase de insecte este disponibila in culorile alb si maro.
Geamul termopan este denumirea populara pentru un sandwich format din doua sau trei foi de sticla lipite perimetal prin intermediul unei baghete de aluminiu si al unor sigilanti de tip membrana cauciucata..Din punct de vedere estetic putem avea geam clar (cel mai des intalnit), colorat in masa, reflexiv, mat (sablat) sau cu diverese modele si baghete ornamentale.
Ferestre de mansarda - Concepute pentru a crea un spatiu atractiv si confortabil sub acoperisul in panta. Sunt disponibile in diferite tipuri, dimensiuni si modele.
O gama variata de rulouri interioare si exterioare care acopera un intreg spectru de functiuni.
Balustrade Inox - Va putem oferi gama variata de modele de scari pentru interior si exterior cu un design modern si inovator ce include scari drepte, scari in spirala, balustrade de inox si panouri pentru terase. Oferta este flexibila in functie de nevoile si cerintele clientului. Exista numeroase modele de scari prelucrate.
Placari alucobond - O metoda moderna si durabila de realizare a fatadei unei cladiri este placarea cu placi compozite din aluminiu. Placarea cu Alucobond este folosita cu precadere la banci, institutii, sedii de firme, mall-uri, restaurante, benzinarii. Placile compozite tip alucobond - etalbond sunt extrem de potrivite pentru placarile in exterior,deoarece se modeleaza usor , sunt disponibile intr-o gama larga de culori si se poate combina cu sticla.
Pereti cortina - asigura o rezistenta sporita permitând suprafete vitrate mari.
Ei pot fi folositi pentru realizarea fatadelor unor cladiri comerciale dar si pentru locuintele cu arhitectura moderna. Suprafetele vitrate mari care se obtin prin utilizarea peretilor cortina sunt un plus atunci cand ne referim la cladiri de birouri sau diferite constructii din sectorul public.Peretii cortina reprezinta un mod usor si modern de a imbraca o cladire, timpul de executie al lucrarii fiind mic, iar intretinerea acestora relativ ieftina si usoara,deasemenea pot fi combinati cu placari de fatada din materiale compozite pe suport de aluminiu de tip bond. 

Lucrand cu produse si utilaje de cea mai buna calitate, de provenienta germana, EURO DECORATIUNI SRL isi propune sa satisfaca cerintele clientilor prin calitatea superioara a serviciilor oferite si prin mentinerea unor preturi corecte. Astfel, produsele pe care le realizam intr-un timp scurt au o calitate superioara de executie.