Termopane Preturi termopaneGeam termopanTamplarie pvc Rulouri exterioare      
 
EURO-DECORATIUNI SRL producator sisteme tamplarie PVC

 

 

 

 

 

 

 

platzhaltergrafikCompaniaProduseGalerieAvantaje REHAUContactplatzhaltergrafik  
 
  EURO-DECORATIUNI producator sisteme tamplarie PVC  
       
 
 

REHAU , fondat in 1948 in localitatea Rehau/Bayern, dezvolta, produce si comercializeaza produse, sisteme si module din termoplaste REHAU este partener pentru aproape toate ramurile economice cum ar fi de ex: industria automobilelor, constructii civile, tehnica cladirilor, industria electrotehnica, tehnica sanitara si pentru incalzire, tehnica medicala, industria mobilei si multe altele. REHAU foloseste toate procedeele actuale din domeniul prelucrarii polimerilor (extrudare, modelare la cald, procedeu de extrudare prin suflare si turnare de spuma reactiva).

Avantaje tamplarie PVC: Durabilitate, Izolatie termica si fonica, Intretinere usoara, Protectie antiefractie, Multitudine de forme si culori

teaser   teaser   teaser

CALITATE

Ferestrele, usile exterioare, rulourile, obloanele si fatadele moderne construite cu sistemele de profile REHAU se disting prin numeroase avantaje. Solicitarile actuale, cum ar fi izolarea termica, protectia antiefractie si fonoizolarea pot fi luate in calcul in mod individual si in functie de situatie. Suplimentar, sistemele se caracterizeaza prin durabilitate, design atemporal si intretinere usoara.

 

 

 

GRADUL DE SIGURANTA

 

Conform statisticilor, in Germania se produce cate o spargere la fiecare 2 minute. Printre locurile de intrare preferate de raufacatori se numara si ferestrele si usile de balcon. Ferestrele si usile de balcon din profile REHAU va ofera multiple posibilitati de a bloca accesul raufacatorilor.

 

FONOIZOLARE

Zgomotul poate fi deranjant sau poate chiar dauna sanatatii. In functie de locatia cladirii - pe o artera principala sau in apropierea unui aeroport - si in functie de scop - cladire de birouri sau locuinta - exista cerinte individuale. Cu ajutorul ferestrelor din profile REHAU beneficiati de raspunsuladecvat solicitarilor dumneavoastra individuale. Astfel, dumneavoastra va puteti dedica lucrurilor importante in linistea locuintei proprii.

 

 

Lucrand cu produse si utilaje de cea mai buna calitate, de provenienta germana, EURO DECORATIUNI SRL isi propune sa satisfaca cerintele clientilor prin calitatea superioara a serviciilor oferite si prin mentinerea unor preturi corecte. Astfel, produsele pe care le realizam intr-un timp scurt au o calitate superioara de executie.